Grant de participare la forumul ”Nantes Creative Generations”

Asociația APLIC a obținut un grant de participare la Forumul Nantes Creative Generations, în urma câștigării unui concurs de proiecte organizat de Primăria din Nantes.

Forumul s-a desfăşurat la Nantes – Franţa, în perioada 23 – 26 octombrie 2013.

Nantes Creative Generations este un program creat de către Nantes Métropole şi oraşul Nantes, în parteneriat cu ONG-uri locale, pentru tineri între 18 şi 30 de ani din Nantes şi din toată Europa. Acesta are ca scop încurajarea şi reunirea tinerilor implicaţi în iniţiative originale, proiecte inovatoare care ajută la întărirea noţiunii de “a trăi împreună“, de cetăţenie.

Alături de Premiul pentru Cooperare sau Turul NCG, Forumul NCG reprezintă cea mai importantă parte a programului Nantes Creative Generations. În fiecare an, acesta reuneşte tineri din toată Europa, pentru a dezbate şi a face schimb de experienţă.

Mai multe informaţii pot fi regăsite pe site-ul dedicat prezentării celor 20 de proiecte câştigătoare dintr-un total de 60 depuse din întreaga Europă:

http://www.nantescreativegenerations.eu/en/forum/selected-projects/?annee=2013&pays=0&theme=0&simpleform_submitted=formprojets&fromSimpleForm=1