Broșura Euro-working a apărut!

În misiunea sa de a inspira tinerii să își împlinească potențialul, Eurodesk nu încetează să inoveze și să creeze noi resurse pentru a pune la dispoziție informațiile despre tineret.

De aceea, a fost creată o nouă serie de broșuri menite să ofere informații de calitate pentru tineri și să vă ajute să extindeți oportunitățile de mobilitate în întreaga UE.

Seria va fi compusă din cinci publicații: Muncă în străinătate, Învăț în străinătate, Voluntariat în străinătate, Mobilitate ecologică și Mobilitate pentru toți.

Și suntem încântați să lansăm prima broșură: „Euro-working: Un ghid pentru tinerii care doresc să aibă experiență de lucru în străinătate”. În această broșură veți găsi diferite tipuri de oportunități de a lucra în străinătate (stagii, muncă, locuri de muncă sezoniere, au pair, programe de schimb de muncă), linkuri utile de contact pentru servicii de asistență și informare, programe, sfaturi și multe altele.

Tot ce este posibil să aveți nevoie pentru a începe să vă planificați experiența profesională în străinătate este aici, la distanță de un click: https://eurodesk.eu/wp-content/uploads/2021/05/Euro-work_Updated_ONLINE.pdf