Asociativitate și Leadership

În perioada 13-15 Noiembrie 2015 voluntari ai Asociației A.P.L.I.C au participat la cursul „Asociativitate și Leadership” organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, la Centrul de Agrement Corbeni.

40 de membrii ai ONG-urilor din Argeș au petrecut 3 zile minunate la Corbeni, cunoscându-se mai bine și învățând, intr-un cadru non-formal, cum se scrie un proiect cu finanțare europeană, prin Ministerul Tineretului și Sportului.

În urma prezentărilor și activităților din cadrul cursului, participanții și-au aprofundat cunoștințele privind metodologia de finanțare și derulare a proiectelor de tineret sau studențești, proprii și/sau în parteneriat ale DJST dar și metodologia de finanțare a proiectelor de tineret la concursurile locale.

Lucrând în echipă și fiind activi la toate activitățile, ei au înțeles definirea, etapele și criteriile ce trebuie respectate, reușind spre finalul cursului sa completeze corespunzător un formular.

Astfel, voluntarii Asociației A.P.L.I.C. sunt acum informați si bine pregătiți pentru a scrie și derula un nou proiect, cu finanțare MTS.

leadership corbeni(3)  leadership corbeni(5)leadership corbeni(1) leadership corbeni(4) leadership corbeni