Au fost lansate Granturile “Seeds for Integration”

,

Biroul de Organizare al Asociațiilor de Elevi din Europa (OBESSU) a lansat Granturile “Seeds for Integration”.
OBESSU urmărește să finanțeze inițiative ale elevilor din învățământul liceal care contribuie la integrarea elevilor refugiați și celor care provin din familii de migranți.

În funcție de planul și nivelul de activitate, se poate solicita un grant prin Pilonul 1 sau Pilonul 2.

Pilonul 1: pentru inițiative ale elevilor din învățământul liceal sau asociații ale elevilor active la nivel local, regional sau național care au idei creative privind modul în care poate fi sprijinită integrarea elevilor refugiați și migranți. În funcție de mărimea asociației și de ideea proiectului, grantul poate fi cuprins între 1000 și 4000 de euro. 
DL: în derulare
Pilonul 2 – pentru organizații membre OBESSU, organizații candidate, organizații afiliate interesate să implementeze și să promoveze proiectul “Seeds for Integration”, astfel încât și elevii care locuiesc în zonele rurale și orașele mici să cunoască proiectul și să folosească oportunitățile oferite. Sarcina solicitanților este de a sprijini elevii în procesul de candidatură pentru Pilonul 1. Activitățile includ organizarea de cursuri de management al proiectelor, oferirea de consultanță online sau sprijin pentru traduceri. Grantul este de până la 7500 de euro.

DL: 26 martie 2018, 23:59 CET.
Detalii @https://seedsforintegration.org